OK Maritime

We leveren adviesdiensten en verzorgen trainingen op het gebied van maritieme veiligheid. Wij maken daarbij gebruik van deskundige adviseurs en instructeurs met een gedegen maritieme achtergrond. We werken daarbij internationaal en leveren onze diensten ook in de Engelse en Duitse taal.

Voor het geven van veiligheidsadvies en het inrichten van veiligheidsvoorzieningen werken we nauw samen met de inspecterende instanties. We zorgen voor een gecertificeerde oplevering, zonder vertraging in het verkrijgen van de benodigde certificaten.

Wij werken veelal op projectbasis. Via moderne media en door een regelmatig projectoverleg zorgen we ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de projectvoortgang. Met behulp van onze online database geven wij u toegang tot al uw documenten.

De opleidingen geven we in uw gewenste werkomgeving. We leiden uw medewerkers door onze aanpak doelgericht en passend op in hun eigen werkomgeving. Zij zijn daarom beter bekend met de specifieke maatregelen die zij moeten nemen in noodsituaties.

De registratie van uitgegeven veiligheidscertificaten in onze database zorgt dat u een overzicht heeft van de actualiteit van de opleiding van uw medewerkers.

Wij bieden u één loket voor al uw veiligheidsaspecten. Ons netwerk van maritieme toeleveranciers in combinatie met de activiteiten van onze zusterondernemingen Safe Ships en MarteQ staan tot uw beschikking.

Uw veiligheid is onze zorg!

OK Maritime
Satijnbloem 65
NL-3068 JP Rotterdam
T +31(0)10 - 234 43 02
info@okmaritime.nl