Herhalingstrainingen

terug Terug naar trainingen en opleidingen

Naast de basisopleidingen verzorgen wij de vereiste herhalingstrainingen.

Eerste hulpverlener

De Eerste hulpverlener moet, voor het einde van een termijn van 1 jaar na een succesvolle deelname aan de basisopleiding, aan een herhalingstraining deelnemen.

Tijdens deze 1 daagse herhalingstraining voor de Eerste hulpverlener worden de volgende onderwerpen behandeld: EHBO, communicatie en vervoer, reanimatie, Noodplan- en evacuatie- oefening. Optioneel het gebruik van de defibrillator.

Deskundige passagiersvaart

De deskundige voor de passagiersvaart moet, voor het einde van een termijn van 5 jaar na een succesvolle deelname aan de basisopleiding, aan een herhalingstraining deelnemen.

Tijdens deze 1 daagse herhalingstraining voor deskundige passagiersvaart wordt de nadruk gelegd op typische gevaarsituaties. Hierbij moet u denken aan het voorkomen van paniek & brandbestrijding.

Ademluchtdrager

De Ademluchtdrager voor de passagiersvaart moet, voor het einde van een termijn van 1 jaar na een succesvolle deelname aan de basisopleiding, aan een herhalingstraining deelnemen.

Tijdens deze 1 daagse herhalingscursus voor de persluchtdrager wordt getraind op het verkennen en redden, Noodplan- en evacuatie.

Certificaten worden afgegeven in het veiligheidsboekje van het Reglement Scheepsvaart Personeel (RSP) dat door OK Maritime wordt uitgegeven.

OK Maritime
Maalderij 14
NL-2913 LZ
Nieuwerkerk aan den IJssel
T +31(0)10 - 234 43 02
info@okmaritime.nl